Dolci

/ Dessert

Dolci / Dessert

Dolci / Dessert

PANNA COTTA
€ 8,00
tradizionale cotta in forno 3 ore, vaniglia Tahiti
A traditional Piedmontese dessert made with cream flavoured with Tahitian vanilla beans, slowly cooked in oven and molded
BUNET della tradizione torinese
€ 8,00
Chocolate and amaretti biscuits pudding hazelnuts and caramel
TIRAMISÙ
€ 8,00
Tiramisù... shall we tell you more?
TARTE TATIN
€ 8,00
servita a scelta con panna liquida e montata, o con gelato alla crema di Pepino
served with single and whipped cream, or with Pepino custard ice cream
TAZZA “CARLO E CAMILLO”
€ 8,00
gelato alla crema di Pepino, con spuma calda di cioccolato fondente e lingue di gatto
Pepino custard ice cream, with warm dark chocolate mousse and “lingue di gatto” flat cookies
IL PINGUINO “PEPINO” 1938 su stecco
€ 4,50
I CLASSICI: crema, gianduja, menta
the famous “Pinguino®” is the world’s first chocolate covered gelato on a stick, invented in Turin by "Pepino" parlour in 1938 classic tastes: cream, gianduja (chocolate and hazelnuts), mint
I SORBETTI “PEPINO” BIO su stecco
€ 4,50
limone, fragola, mango
organic sorbets on a stick: lemon, strawberry, mango
ANANAS | pineapple 1/4
€ 6,00
MANGO 1/2
€ 6,00

Main menu